موسسه فرهنگی هنری عمیق برگزار می‌کند:

کارگاه‌های پرورش خلاقیت (ویژه کودکان)

تابستان رسیده
و پروانه‌ها خوشحالند
در یک روز دل انگیز، قاصدکی در گوش گل سرخ رازی را گفت:
چه چیزی می‌تونه شیرین‌تر، قشنگ‌تر و رویایی‌تر از تماشای خنده روی لب بچه‌ها باشه؟

قاصدک ادامه داد:
اما لبخند همیشگی وقتی بوجود میاد که کودک خودش رو باور کنه، دوستای خوب پیدا کنه و بتونه از دنیای خودش لذت ببره.

یک سال پر از نگرانی‌های مادرانه و پدرانه گذشت و دوباره تابستان رسید.
روزهای تعطیل تابستان که کودک از تکالیف و برنامه روزمره سال تحصیلی فراغت دارد، بهترین فرصت برای ایجاد تجربیات نو و ارزش‌های عالی برای کودک است.
خلاقیت و کارگروهی، تقویت مهارت کلامی و افزایش اعتماد بنفس موضوعاتی است که اگر توسط مربیان با تجربه و به همراه بازی و قصه خوانی مطرح شود، باعث رشد و تعالی شخصیت کودک و افزایش کیفیت زندگی او در آینده خواهد شد.

امسال با کارگاه‌های خلاقیت و قصه‌خوانی مجموعه فرهنگی هنری عمیق، تابستان متفاوتی رو برای کودک دلبندتان رقم خواهیم زد.

ترویج نشاط و خلاقیت

ایجاد فضای شاد یکی از موثرترین راه‌ها برای افزایش آرامش روحی و روانی در کودک است. کودک بانشاط، مسئولیت‌پذیر و هدفمند است. با شادی و نشاط است که کودک می‌تواند برداشتی در عمل از توانایی‌های خود آگاه گردد. نشاط و شادابی کودک به رشد و شکوفایی همه ابعاد وجودی او می‌انجامد. در محیط شاد، ذهن انسان پویا و استعدادش شکوفا می‌شود. شادی مفهومی زودگذر نیست، بلکه باور به این موضوع است که همه چیز به خوبی می‌گذرد؛ باوری که با احساس رضایت همراه است.

توانایی روبرو شدن با چالش‌ها به روش‌های مختلف، حاصل داشتن هوش خلاق است. زمانیکه کودکان خلاقیت را در خود پرورش می‌دهند، یاد می‌گیرند به غرایز و توانایی‌های منحصر به فرد خود اعتماد کنند. آن‌ها نگرش مثبنی به روند حل مساله پیدا می‌کنند. کودکان خلاق در بزرگسالی تبدیل به انسان‌هایی متکی به نفس و کاردان می‌شوند. و به همان اندازه از بسیاری از لذات زندگی استفاده می‌کنند.

[minti_spacer height=”350″]
[minti_spacer height=”350″]

مهارت به تصویرکشیدن تخیلات

نقاشی کردن در واقع مجسم کردن و به تصویر کشیدن رویاها و تخیلات و احساسات و حالات درونی کودک است. این نقاشی‌ها در برگیرنده فواید بسیاری است. بسیار مفید خواهد بود که کودک بتواند الگوهایی از وقایع زندگی، اعم از الگوهای برنامه ریزی و الگوهای طراحی و راهبردی، استنتاج و ترسیم کند.

تمام ابعاد نقاشی کودک اعم از رنگ های استفاده شده، بزرگی و کوچکی اجسام نقاشی شده، فاصله اجزای نقاشی از هم و حتی فشار دست کودک هنگام نقاشی قابل تامل و تحلیل است و هر کدام نشان دهنده حالات درونی و احساسات اوست. بنابراین نقاشی‌های کودکان سراسر احساس و پنجره‌ای به حالات درونی و تخیلات و آرزوهای آن‌ها است.

تقویت مهارت کلامی و شناختی

هوش کلامی توانایی تحلیل اطلاعات و حل مسائل به کمک استدلالات مبتنی بر زبان است. استدلالات مبتنی بر زبان می‌تواند شامل خواندن، شنیدن کلمات، مکالمه، نوشتن و حتی فکر کردن باشد. از کلاس‌های درس گرفته تا مراودات اجتماعی، پیامک و ایمیل، دنیای پیرامون ما به کمک شنیدن و خواندن کلمات ساخته می‌شود.

مطالعات نشان داده‌اند ارتباط محکمی بین موفقیت در رشته‌ی تخصصی فرد با دامنه‌ی لغات و توانایی استفاده‌‌اش از کلمات وجود دارد. افرادی که بهتر و واضح‌تر خود را توصیف می‌کنند، افراد باهوش‌تر و محترمی به نظر می‌آیند. در نتیجه، این افراد احترام بیشتری را به خود جلب می‌کنند. با این تفاسیر چرا ما مهارت‌های کلامی کودکان خود را افزایش ندهیم؟

[minti_spacer height=”350″]
[minti_spacer height=”350″]

افزایش اعتماد به نفس

اعتماد به نفس برای فرزندتان سلامتی روان و شادی اجتماعی به ارمغان می‌آورد، عاملی برای خوشبختی کودک و کلید موفقیت در بزرگسالی‌ است. فرقی نمی‌کند چند ساله باشید، احساسی که نسبت به خودتان دارید بر رفتار شما تأثیر می‌گذارد. اگر احساس خوبی نسبت به خودتان داشته باشید آسان‌تر با دیگران همراه می‌شوید و نسبت به آنها هم احساس خوبی خواهید داشت.

ايجاد اعتماد به نفس در كودك ممكن است دشوار به نظر برسد. اما احساس ارزش فردي پايه‌های آينده‌ی کودک را پي می‌ريزد، زمانی كه بايد چيزهای تازه را به تنهايی تجربه كند. اعتماد به نفس نتيجه‌ی احساس تعلق است، باور به اين كه می‌توانيم، و دانستن اين كه همكاری‌هايمان را ارزش مي‌نهند و قدر می‌دانند.

رشد مهارت ادراکی و اجتماعی کودک

یک کودک باید شایستگی‌های شناختی، احساسی و مهارت های خاصی که برای رفتارهای اجتماعی است را رشد دهد.برای مثال در موقعیت تقسیم کردن یک کودک باید دارای 3 عنصر باشد: توانایی شناختی برای تشخیص اینکه آیا می تواند کاری را انجام دهد. ظرفیت احساسی برای همدلی با دیگران. توانایی به اجرا درآوردن یک مهارت. که با ترکیب شدن این 3 عنصر، مهارت اجتماعی تقسیم کردن برای کودک حاصل می‌شود.
ارتقای مهارت‌های اجتماعی کودکان نیازمند فعالیت‌های گروهی برنامه‌ریزی شده و ساختارمند می‌باشد.

[minti_spacer height=”350″]
[minti_spacer]

مزایای کارگاه‌ها

[minti_divider style=”8″ margin=”30px 0 40px 0″ icon=”fa-heart”]
[minti_unordered_list style=”checkbox” padding_left=”10px” show_separator=”no”]

  • محیط شاد و خلاق همراه با کادر آموزشی باتجربه
  • ارائه گزارش‌های تصویری و سرفصل‌های آموزشی جلسات
  • تهیه ابزار و لوازم آموزشی برای نوآموزان توسط موسسه
  • اجرای موسیقی زنده روانشناسی‌شده مناسب سن نوآموز
  • ارائه گواهینامه مهارت

[/minti_unordered_list]

[minti_spacer]

محل برگزاری کارگاه‌ها

[minti_divider style=”8″ margin=”30px 0 40px 0″ icon=”fa-heart”]

کارگاه‌ها در محل مجموعه فرهنگی هنری عمیق به آدرس بجنورد، خیابان آزادی، خیابان حسینی‌معصوم برگزار می‌شود. این مجموعه شامل امکانات مدرن فرهنگی هنری شامل نگارخانه، سالن‌های سینما و پلاتو، کتابخانه و کافه کتاب، گلخانه، استدیو صدا، سالن کنفرانس و… می‌باشد که با تلفیق قسمت‌های مختلف مجموعه با فرایندهای آموزشی و خلاقیت کودکان، به بازدهی و افزایش بهره‌وری کارگاه‌ها کمک بزرگی خواهد شد.

[minti_image img=”17060″ lightbox=”2″ target=”_blank” align=”center” hover=”image_opacity”]
[minti_spacer]

اطلاعات تماس

[minti_divider style=”8″ margin=”30px 0 40px 0″ icon=”fa-heart”]

شروع دوره جدید: اطلاع‌رسانی خواهد شد

آدرس: خراسان شمالی، بجنورد، خیابان آزادی، خیابان حسینی‌معصوم، موسسه فرهنگی هنری عمیق
تلفن: ۰۹۱۵۵۸۹۱۸۰۰